Treceți la conținutul principal

23 de curiozitǎţi ale oamenilor

1. Atunci când priveşti o persoanǎ pe care o placi, involuntar pupilele ţi se dilatǎ. La fel se întâmplǎ şi când te uiţi la o persoanǎ pe care o urǎşti.(şi când eşti sub influenţa drogurilor, ce se întâmplǎ?)

2. Cea mai mare celulǎ a corpului este ovulul, iar cea mai micǎ spermatozoidul. (oare de ce nu mǎ mir?)

3. Cel mai puternic muşchi din corpul uman este limba. (şi câte funcţii poate îndeplini!)

4. Conform anumitor cercetǎri, organismul unei femei are nevoie de o orǎ în plus de somn faţǎ de cel al unui bǎrbat. (evident – femeia vorbeşte neîncetat, de cele mai multe ori fǎrǎ sǎ fie întrebatǎ şi prin urmare, oboseşte)

5. Dacǎ toţi cei 600 de muşchi ai corpului uman s-ar încorda în acelaşi timp şi în aceeaşi direcţie, omul ar putea ridica o greutate de 25 de tone.
.
6. Din punct de vedere fizic o femeie este aptǎ de a naşte treizeci şi cinci de copii de-a lungul vieţii. (în România femeile aparţinând unei “anumite” minoritǎţi sunt conştiente de acest lucru şi s-au pus pe treabǎ).

7. Douǎ din trei cupluri întorc capetele spre dreapta atunci când sǎrutǎ?

8. Durerea de cap nu este o scuzǎ bunǎ pentru a nu face sex, pentru cǎ endorfinele eliberate în timpul actului sexual au efect analgezic. (aveam nevoie de aceastǎ informaţie – dar mǎ întreb acum, oare ce scuze vor mai gǎsi?)

9. Femeia clipeşte de 2 ori mai des ca bǎrbatul. (oare de ce?)

10. Femeia secolului 17 dǎdea naştere în medie la 13 copii. (aşa se întâmplǎ şi cu “acea femeie” a sec XXI din România)

11. Femeile care citesc romane de dragoste fac sex de douǎ ori mai des decât cele care nu acceptǎ acest tip de literaturǎ. (acest tip de lecturǎ va trebui sǎ fie obligatoriu încǎ din gimnaziu)

12
. În primul sǎu an de viaţǎ, un nou nǎscut furǎ din perioada de somn a pǎrinţilor între 400 şi 750 de ore de somn. (de aceea un om normal se rezumǎ la a face doar 2,3 copii)

13. În procesul comunicǎrii, 55% îi revine fiziologiei (limbajul corpului), 37% vocii (ritm şi ton), şi numai 8% cuvintelor purtǎtoare de informaţie.

14. Inima femeii bate mai repede decât cea a bǎrbatului.(drept dovadǎ - e mai tot timpul agitatǎ).

15. Lungimea medie a penisului este de 3 ori lungimea degetului mare de la mânǎ.

16. Oamenii sunt singurii care fac sex stând faţǎ în faţǎ.

17.
Persoanele dreptace trǎiesc, în medie, cu nouǎ ani mai mult decât cei stângaci.(m-am scos, sunt dreptaci).

18. Puse cap la cap venele, arterele şi capilarele unui adult ar ajunge pentru înconjurul Pǎmântului de aproape patru ori.

19. Sǎrutul vindecǎ. Cercetarile au arǎtat cǎ sǎrutul îmbunǎtǎţeşte aspectul pielii, ajutǎ circulaţia, previne cariile şi alinǎ durerile de cap.

20. Un om normal, va elimina aproximativ 41.640 litri de urinǎ. (şi un bǎutor înrǎit de bere, cât va elimina? Probabil dulblu)

21.
Un simplu sǎrut pune în mişcare doi muşchi, un sǎrut pasional solicitǎ toţi cei 34 de muşchi ai feţei.

22.
Un strǎnut iese din gurǎ cu o vitezǎ de peste 965 km/h.

23
. Zilnic, avem în jur de 70 000 de gânduri.(numa?)

Comentarii

  1. Referitor la ultima, sunt si oameni care n-au nici macar un gand pe zi. Pt. ca ei traiesc in Romania si..asta le ocupa tot timpul! :)) :))
    Am mai spus candva asta, dar era timpul sa o repet:)) (Pt fanii M.Badea, daca intrati si injurati iara, va pierdeti timpul, pt ca oricum nu va mai raspund.)

    RăspundețiȘtergere
  2. exista fani mircea badea? atunci or exista si fani condurateanu, diaconescu, madalin ionescu si ovidiu ioanitoaia.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Simboluri oculte : Crucea Maltezǎ și Crucea Patee

Cruceea Patee este frecvent confundată cu crucea malteză. Este o cruce a Ordinului lui Hristos si are origine templierǎ.
Crucea Malteză este un simbol al protecţiei, un semn de onoare. Povestea ei este veche de sute de ani. Când un curajos grup de cruciaţi, cunoscuţi sub numele de Cavalerii Sf. Ioan, luptă împotriva Saracen pentru stăpânirea Pământului Sfânt, au întâlnit o nouă armă necunoscută războinicilor europeni. Era simplă, dar un teribil de dispozitiv/procedeu de luptă, acasta a adus o îngrozitoare suferinţa şi o moarte agonizantă bravilor luptători ai Crucii.
În timpul escaladării zidurilor cetăţii de către cruciaţi ei au fost atacatide bombe cu sticle care conţineau petrol. Când ele au fost pline cu lichid inflamabil, Saracen au azvârlit un copac în flăcări în mijlocul lor. Sute de cavaleri au ars de vii. Alţii şi-au riscat vieţile pentr a-şi salva fraţii de arme de la o moarte dureroasă. Astfel, aceşti oameni au devenit primii luptători cu flăcările ... şi primii di…

Pisici, pisici, pisici

Deoarece pisicile sunt animǎluţele mele preferate îmi permit ca în acest articol sǎ prezint o parte din „misterele” acestor fǎpturi gingaşe şi „ciudate”.

Iatǎ 30 de lucruri mai puţin cunoscute despre cele mai populare animale de companie din lume:
1. Atunci când îi este foarte cald, o pisicǎ transipirǎ numai prin pernuţele de la labe.
2. Pe parcursul vieţii, o pisicǎ poate avea mai mult de 100 de pisoi.
3. Atunci când este în cǎlduri, o pisicǎ se poate împerechea cu mai mulţi motani, urmând ca, dupǎ o perioadǎ de gestaţie de 64-67 de zile, sǎ nascǎ pisoi cu taţi diferiţi.(oare taţii îşi vor revendica plozii dupǎ naşterea lor?:))
4. Papilele încârligate de pe limba asprǎ a pisicilor acţioneazǎ precum o perie, având rolul de a curǎţa şi descâlci blana.5. Lǎbuţele din faţǎ ale pisicilor au 5 pernuţe, în vreme ce lǎbuţele din spate – numai 4.
6. O pisicǎ poate recunoaşte mersul stǎpânului ei de la sute de metri depǎrtare.
7. În mod obişnuit, o pisicǎ domesticǎ trǎieşte între 12 şi 18 ani, în v…

Făgăraşul – un oraş bombă

Nu mai vedem gropile, câinii şi gunoiul din cauza umbrei impunător de kitschoasă a cupolei aurite a Catedralei (proiectul de suflet al politicienilor gen Căncescu şi Co.) În urmă cu câteva zile, un gând şi câteva discuţii mă determină să mă întreb de ce oraşul meu natal arată mai rău ca niciodată. Doar potenţial există, atât georgrafic cât şi cultural. Prin urmare poate fi unul dintre cele mai frumoase oraşe din România. Şi nu numai. Singurul potenţial care lipseşte e cel uman Să lăsăm modestia la o parte şi să începem să-i tragem la răspundere pe papiţoii (nu am găsit un cuvânt mai potrivit în a-i descrie pe ai noştri artişti ai interesului) din Primărie şi din toate instituţiile care ar trebui să se ocupe de bunăstarea oraşului. Am convingerea că peste 50 de ani, generaţiile de atunci vor blama şi-şi vor zdruncina logica, încercând să găsească justificare pentru construcţia care face ca oraşul şa fie ocolit de orice om raţional. Făgăraşul repugnă. Tot ceea ce prezintă nu mai are nic…